Sobre Samarretes d'ArreL

La idea de Samarretes d'ArreL (#SdL) va sorgir quan vam observar que no existien peces de roba que fossin alhora reivindicatives, divertides, senzilles i de qualitat. I encara menys en models de dona o canalla.

“Cultura, país, pluralitat, alegria”

Fem pinya - Samarretes d'ArreL

A Samarretes d'ArreL:

  • Ens estimem el nostre país i la seva pluralitat.
  • Volem mantenir la culturareivindicar amb alegria.
  • Volem alegrar els dies dels catalans i catalanes que voleu riure i fer país :)
  • Oferim articles de qualitat.

Subtilesaenginy

Amb el gir que hem donat als dissenys, pensem que les Samarretes d'ArreL t'ajudaran a trencar el gel quan vagis de borina. I si t'agrada el bacallà vas alta, potser la conversa acabarà d'una altra manera!

Hem creat els nostres dissenys pensant en persones que volen expressar-se amb discreció. Perquè a nosaltes no ens acaben d'agradar les samarretes amb imatges o dibuixos enormes sense gràcia. Així per exemple, la samarreta del "llaç groc" escrit reivindica la llibretat del presos polítics d'una manera subtil, sense usar un llaç explícit.

La samarreta en recordatori de l'1 d'octubre pel davant només té 1-O: segurament algun conciutadà interepretarà com a un resultat d'un partit de futbol -però al darrere hi ha un discret "no oblidem" que reivindica discretament :)

Dones

Samarreta d'ArreL de dona crop top - Vent en popa

Hem posat especial èmfasi en oferir una àmplia selecció de samarretes per a dona, perquè en el mercat general de peces de roba d'aquest estil -amb dissenys amb significat, que expressen un concepte o una emoció- hi trobem a faltar una selecció més adequada.

Per això, hem triat una gamma àmplia de models i colors i esperem de tot cor que hi trobareu allò que cerqueu.

**Si no trobes la teva combinació preferida de samarreta i disseny, escriu-nos i farem el possible per crear-la especialment per a tu :)

 Samarretes d'ArreL - Pensant en les donesSamarretes d'ArreL - Pensant en les dones

Talles grans

Tenim talles grans (fins a XXXXXL) en tots els articles que ens és possible. Properament tindrem un número limitat de samarretes per a nens i nenes.

Qualitat

La qualitat és un dels nostres pilars. És possible que poguéssiu fer-vos fer una samarreta amb un disseny semblant per menys diners, però probablement no seria la mateixa qualitat de la peça (tela, confecció) ni trobaríeu la selecció de models i talles que oferim a Samarretes d'ArreL.

Dissenys personalitzats

Si tens qualsevol dubte o estàs interessat/da en fer una comanda d'un disseny personalitzat que s'ajusti als paràmetres que acabem d'explicar, o si necessites talles més grans, posa't en contacte i t'atendrem encantades :)

Samarretes d'ArreL - Caigut del cel

Salut i benvingudes!

 

Ajuda'ns a escampar la veu :D

Encara som al principi del camí i agraïrem moltíssim que ens ajudis escampant l'amor de Samarretes d'ArreL amb els amics, amigues i familiars. Si t'agrada la nostra filosofia, parla'n i fes M'agrada i comparteix les nostres publicacions d'Instagram i FacebookMoltes gràcies! ❤️🙌