Política de privadesa

Aquesta Política de privadesa descriu com es recopila, s'utilitza i es comparteix la vostra informació personal quan visiteu o es feu una compra a samarretesdarrel.myshopify.com (el "Lloc").

INFORMACIÓ PERSONAL QUE RECOLLIM
Quan visiteu el lloc, recopilem automàticament certa informació sobre el vostre dispositiu, incloent informació sobre el vostre navegador web, adreça IP, zona horària i algunes de les galetes instal·lades al vostre dispositiu. A més, a mesura que navegueu pel lloc, recopilem informació sobre les pàgines web o productes individuals que visualitzeu, quins llocs web o els termes de cerca us han dut al lloc i la informació sobre com interaccioneu amb el lloc. Ens referim a aquesta informació recopilada automàticament com a "Informació del dispositiu".

Recopilem la informació del dispositiu utilitzant les tecnologies següents:
- Les "cookies" són fitxers de dades que es col·loquen al dispositiu o a l'ordinador i sovint inclouen un identificador únic anònim. Per obtenir més informació sobre les galetes i com desactivar les galetes, visiteu http://www.allaboutcookies.org.
- Els "fitxers de registre" segueixen les accions que es produeixen al lloc i recopilen dades, incloent-hi l'adreça IP, el tipus de navegador, el proveïdor d'Internet, les pàgines de referència i de sortida i els segells de data i hora.
- Les "etiquetes", els "píxels" i els “píxels invisibles” són fitxers electrònics utilitzats per registrar informació sobre com navegueu pel lloc.

A més, quan realitzeu una compra o intenteu fer una compra a través del lloc, recopilem certa informació vostra, incloent-hi el vostre nom, adreça de facturació, adreça d'enviament, informació de pagament (inclosos el número de la targeta de crèdit o compte bancari si feu una transferència), adreça de correu electrònic i número de telèfon. Ens referim a aquesta informació com a "Informació de comandes".

Quan parlem de "Informació personal" en aquesta Política de privadesa, estem parlant tant de la informació del dispositiu com de la informació de comanda.

COM UTILITZEM LA VOSTRA INFORMACIÓ PERSONAL?
Utilitzem la informació de comandes que recollim per processar qualsevol comanda realitzada a través del lloc (incloent el processament de la informació de pagament, la gestió de l'enviament i facturació o confirmacions de comanda). A més, utilitzem aquesta informació de comandes per a:
- Comunicar-nos amb tu;
- Comprovar les comandes de risc potencial o frau; i
- Quan estiguis en línia i sempre segons les preferències que hagis compartit amb nosaltres, se us proporcionarà informació o publicitat relacionada amb els nostres productes o serveis.

Utilitzem la informació del dispositiu que recopilem per ajudar-nos a detectar possibles riscos i fraus (en particular, la vostra adreça IP) i, en general, per millorar i optimitzar el nostre lloc (per exemple, generant anàlisis sobre com els nostres clients naveguen i interactuen amb el lloc, i per avaluar l'èxit de les nostres campanyes de màrqueting i publicitat).

COMPARTIR LA VOSTRA INFORMACIÓ PERSONAL
Compartim la vostra informació personal amb tercers per ajudar-nos a utilitzar la vostra informació personal, tal com s'ha descrit anteriorment. Per exemple, utilitzem Shopify per allotjar la nostra botiga en línia: podeu llegir més sobre com Shopify utilitza la vostra informació personal aquí: https://www.shopify.com/legal/privacy. També fem servir Google Analytics per ajudar-nos a entendre com els nostres clients utilitzen el lloc: podeu llegir més sobre com Google utilitza la vostra informació personal aquí: https://www.google.com/intl/ca/policies/privacy/. També podeu desactivar Google Analytics aquí: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Finalment, també podem compartir la vostra informació personal per complir amb les lleis i reglaments aplicables, per respondre a una citació, una ordre de cerca o una altra petició legal d'informació que rebem, o bé per protegir els nostres drets.

PUBLICITAT DE CONDUCTA
Tal com s'ha descrit anteriorment, utilitzem la vostra informació personal per oferir anuncis orientats o comunicacions de màrqueting que creiem que poden ser d'interès per a tu. Per obtenir més informació sobre com funciona la publicitat orientada, visiteu la pàgina educativa de la Iniciativa de publicitat de la xarxa ("NAI") a http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Podeu desactivar la publicitat orientada mitjançant els enllaços següents:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

A més, podeu desactivar alguns d'aquests serveis si visiteu el portal d'exclusió de Digital Advertising Alliance a: http://optout.aboutads.info/.

RASTREIG (DO NO TRACK)
Tingueu en compte que no modifiquem les pràctiques de recopilació i d'ús del lloc quan veiem un senyal de no fer el seguiment (“do not track”) del vostre navegador.

ELS TEUS DRETS
Si sou un resident europeu, teniu el dret d'accedir a la informació personal que tenim sobre vosaltres i de demanar que es corregeixi, s’actualitzi o se suprimeixi la vostra informació personal. Si voleu exercir aquest dret, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de les dades de contacte que trobareu més avall.

A més, si sou un resident europeu, cal notar que estem processant la vostra informació per tal de complir els contractes que podríem tenir amb vosaltres (per exemple, si realitzeu una comanda a través del lloc) o, per altra banda, per seguir els nostres interessos comercials legítims. A més, tingueu en compte que la vostra informació es transferirà fora d'Europa, incloent a Canadà i als Estats Units.

RETENCIÓ DE DADES
Quan realitzeu una comanda a través del lloc, mantindrem la vostra informació de la comanda per als nostres arxius, tret que ens sol·liciteu que suprimim aquesta informació.

CANVIS
Podem actualitzar aquestes polítiques de privadesa de tant en tant per tal de reflectir, per exemple, els canvis en les nostres pràctiques o per altres motius operatius, legals o normatius.

CONTACTE
Per obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privadesa, si teniu dubtes o si voleu fer una reclamació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic a hola@samarretesdarrel.cat.