Política de devolucions

DEVOLUCIONS

----

La nostra política de devolucions té una durada de 30 dies. Si han passat 30 dies des que vas fer compra, malauradament no podrem oferir-te un reembossament o canvi.

Per poder optar a una devolució, l'article ha d'estar intacte: sense usar i en les mateixes condicions en què el vas rebre. També ha d'estar en el seu embolcall original.

Per completar la devolució, demanem un rebut o prova de compra.

T’agraïrem que no retornis l'article directament al fabricant.

Les targetes de regal no són retornables.

Hi ha algunes situacions en què només podem garantir reembossaments parcials: (si s’escau)

  • Qualsevol article que no es trobi en la seva condició original, que estigui malmès o li faltin parts per raons alienes a nosaltres.
  • Qualsevol article que sigui retornat més de 30 dies després de l'enviament.

Reembossaments (si s’escau)

Una vegada rebut l’article i inspeccionat, t’enviarem un correu electrònic per notificar-te que hem rebut la devolució. També et notificarem de l'aprovació o denegació del reembossament.

Si s’aprova, llavors el teu reembossament serà processat inmediàtament i s’aplicarà un crèdit a la teva targeta de crèdit o mètode original de pagament, que trigarà uns dies en arribar.

Reembossaments tardans o perduts (si s’escau)

Si encara no has rebut el teu reembossament, la primera recomanació seria tornar a comprovar el compte bancari. Després entra en contacte amb la companyia emissora de la targeta de crèdit o dèbit i pregunta, ja que pot trigar una mica abans no vegis el reembossament al compte.

El següent pas seria entrar en contacte amb el teu banc.

Si has seguit tots aquests passos després d’uns dies d’haver-te notificat que processaríem el reembossament i encara no has rebut els diners, escriu-nos a hola@samarretesdarrel.cat.

Articles en oferta (si s’escau)

Només els articles a preu regular seran reembossats. Desafortunadament els productes en oferta no poden ser reembossats.

Canvis i reemplaçaments (si s’escau)

Només reemplaçarem articles que estiguin defectuosos o danyats. Si vols fer un canvi pel mateix article, envia'ns un correu electrònic a hola@samarretesdarrel.cat.

Regals

Si l'article estava marcat com a regal quan es va comprar i se’t va enviar directament a tu, rebràs un crèdit de regal pel valor de la devolució. Una vegada que rebem l'article, t’enviarem un certificat de regal.

Si l'article no va ser marcat com a regal quan es va comprar, o el regal va ser enviat al comprador per entregar-te’l més tard, li enviarem el reembossament al comprador(a) i ell(a) s’assabentarà de la devolució.

Enviament

Per retornar l’article, has de enviar-lo a l’adreça que et comunicarem quan ens escriguis a hola@samarretesdarrel.cat per comunicar-nos el problema.

Seràs responsable pel pagament del cost d'enviament per la devolució de l'article. El cost d'enviament no és reembossable. Si reps un reembossament, el cost de l'enviament serà deduït del reembossament.

En funció d'on visquis, el temps d’enviament fins que rebem la devolució pot variar.

Si ens envies un producte de valor important, hauries de considerar fer servir un servei d'enviament rastrejable o contractar una assegurança per a l'enviament. Nosaltres no podem garantir que rebrem la teva devolució.