Condicions de servei

CONDICIONS DE SERVEI

----

INFORMACIÓ GENERAL

Lloc web operat per Samarretes d'ArreL. En tot el lloc, els termes "nosaltres", "ens" i "nostre" es refereixen a Samarretes d'ArreL. Samarretes d'ArreL ofereix aquest lloc web, incloent-hi tota la informació, eines i serveis disponibles per a tu en aquest lloc, l'usuari, està condicionat a l'acceptació de tots els termes, condicions, polítiques i notificacions aquí establerts.

En visitar el nostre lloc o comprar algun producte nostre, participes en el nostre "Servei" i acceptes els termes i condicions ( "Condicions de servei", "Termes"), inclosos tots els termes i condicions addicionals i les polítiques a què es fa referència en el present document o disponible a través d'hiperenllaços. Aquestes Condicions de servei s'apliquen a tots els usuaris del lloc, incloent-hi sense limitació a usuaris que siguin navegadors, proveïdors, clients, comerciants, o col·laboradors de contingut.

Si us plau, llegeix aquestes Condicions de servei acuradament abans d'accedir o utilitzar el nostre lloc web. En accedir o utilitzar qualsevol part del lloc, estàs acceptant els Condicions de servei. Si no estàs d'acord amb tots els termes i condicions d'aquest acord, llavors no hauries d’accedir a la pàgina web o usar qualsevol dels serveis. Si les Condicions de servei són considerades una oferta, l'acceptació està expressament limitada a aquestes Condicions de servei.

Qualsevol funció nova o eina que s'afegeixin a la botiga actual, també estan subjectes a les Condicions de servei. Pots revisar la versió actualitzada de les Condicions de servei, en qualsevol moment en aquesta pàgina. Queda reservat el dret d'actualitzar, canviar o reemplaçar qualsevol part de les Condicions de servei mitjançant la publicació d'actualitzacions o canvis en el nostre lloc web. És la teva responsabilitat de mirar aquesta pàgina periòdicament per verificar canvis. El teu ús continu o l'accés al lloc web després de la publicació de qualsevol canvi constitueix l'acceptació d'aquests canvis.

La nostra botiga es troba allotjada en Shopify Inc. Ells ens proporcionen la plataforma de comerç electrònic en línia, que ens permet vendre't els nostres productes i serveis.


Secció 1 - TERMES DE LA BOTIGA EN LÍNIA

En utilitzar aquest lloc, declares que tens la majoria d'edat en el teu estat o província de residència, o que tens la majoria d'edat en el teu estat o província de residència i que ens has donat el teu consentiment per permetre que qualsevol dels teus dependents menors utilitzeu aquest lloc.

No pots utilitzar els nostres productes amb cap propòsit il·legal o no autoritzat; tampoc pots, en l'ús del Servei, violar qualsevol llei en la vostra jurisdicció (incloent però no limitat a les lleis de dret d'autor).

No has de transmetre virus, malware o qualsevol tipus de codi destructiu.

L'incompliment o violació de qualsevol d'aquests Termes donaran lloc al cessament immediat de les teus Serveis.


Secció 2 - CONDICIONS GENERALS

Queda reservat el dret de rebutjar la prestació de servei a qualsevol persona, per qualsevol motiu i en qualsevol moment.

Entens que el teu contingut (sense incloure la informació de la targeta de crèdit), pot ser transferida sense xifrar i involucrar (a) transmissions a través de diverses xarxes; i (b) canvis per ajustar-se o adaptar-se als requisits tècnics de connexió de xarxes o dispositius. La informació de targetes de crèdit està sempre encriptada durant la transferència a través de les xarxes.

Estàs d'acord amb no reproduir, duplicar, copiar, vendre, revendre o explotar qualsevol part del Servei, USP del Servei, o accés al servei o qualsevol contacte al lloc web a través del qual es presta el servei, sense l'exprés permís per escrit de la nostra part.

Els títols utilitzats en aquest acord s’inclouen només per conveniència i no limita o afecta aquestes condicions.


Secció 3 - EXACTITUD, EXHAUSTIVITAT I ACTUALITAT DE LA INFORMACIÓ

No ens fem responsables si la informació disponible en aquest lloc no és exacta, completa o actual. El material en aquest lloc és proveït només com a  informació general i no heu de confiar en ella o utilitzar-se com l'única base per a la presa de decisions sense consultar primerament, informació més precisa, completa o oportuna. Qualsevol dependència amb el matèria d'aquest lloc és sota el vostre propi risc.

Aquest lloc pot contenir certa informació històrica. La informació històrica, no és necessàriament actual i és proveïda únicament com a referència. Queda reservat el dret de modificar els continguts d'aquest lloc en qualsevol moment, però no tenim obligació d'actualitzar qualsevol informació al nostre lloc. Acceptes que és la teva responsabilitat de supervisar els canvis en el nostre lloc.


SECCIÓ 4 - MODIFICACIONS AL SERVEI I PREUS

Els preus dels nostres productes estan subjectes a canvi sense avís.

Queda reservat el dret de modificar o discontinuar el Servei (o qualsevol part del contingut) en qualsevol moment sense avís previ.

No serem responsables davant teu o alguna tercera part per qualsevol modificació, canvi de preu, suspensió o discontinuïtat del Servei.


SECCIÓ 5 - PRODUCTES O SERVEIS (si aplicable)

Certs productes o serveis poden estar disponibles exclusivament en línia a través del lloc web. Aquests productes o serveis poden tenir quantitats limitades i estar subjectes a devolució o canvi d'acord amb la nostra política de devolucions.

Hem fet l'esforç de mostrar els colors i les imatges dels nostres productes, a la botiga, amb la major precisió possible. No podem garantir que el monitor del teu ordinador mostri els colors de manera exacta.

Queda reservat el dret, però no estem obligats, a limitar les vendes dels nostres productes o serveis a qualsevol persona, regió geogràfica o jurisdicció. Podem exercir aquest dret basats en cada cas. Queda reservat el dret de limitar les quantitats dels productes o serveis que oferim. Totes les descripcions de productes o preus dels productes estan subjectes a canvis en qualsevol moment sense previ avís, de manera discrecional. Reservat el dret de discontinuar qualsevol producte en qualsevol moment. Qualsevol oferta de producte o servei fet en aquest lloc és nul on estigui prohibit.

No garantim que la qualitat dels productes, serveis, informació o un altre material comprat o obtingut per tu compleixi amb les teves expectatives, o que qualsevol error en el Servei serà corregit.


SECCIÓ 6 - EXACTITUD DE FACTURACIÓ I INFORMACIÓ DE COMPTE

Queda reservat el dret de rebutjar qualsevol comanda que realitzi amb nosaltres. Podem, a la nostra discreció, limitar o cancel·lar les quantitats comprades per persona, per llar o per comanda. Aquestes restriccions poden incloure comandes realitzades per o sota el mateix compte de client, la mateixa targeta de crèdit, o comandes que utilitzen la mateixa facturació o direcció d'enviament.

En el cas que fem un canvi o cancel·lem una comanda, podem intentar notificar-vos posant-nos en contacte via correu electrònic o adreça de facturació / número de telèfon proporcionat en el moment que es va fer comanda. Queda reservat el dret de limitar o prohibir les comandes que, al nostre parer, semblin realitzades per concessionaris, revenedors o distribuïdors.

Et compromets a proporcionar informació actual, completa i precisa de la compra i del compte utilitzat per a totes les compres realitzades en la nostra botiga. Et compromets a actualizar ràpidament el teu compte i altra informació, incloent la teva adreça de correu electrònic i números de targetes de crèdit i dates de venciment, perquè puguem completar les transaccions transaccions i posar-nos en contacte amb tu quan sigui necessari.

Per a més detalls, revisa la nostra Política de devolucions.


SECCIÓ 7 - EINES OPCIONALS

És possible que et proporcionem accés a eines de tercers les quals no monitoritzem i sobre les quals no tenim control ni accés.

Reconeixes i acceptes que proporcionem accés a aquest tipus d'eines "tal qual" i "segons disponibilitat" sense garanties, representacions o condicions de cap tipus i sense cap suport. No tindrem cap responsabilitat derivada de o relacionada amb el teu ús d'eines proporcionades per tercers.

Qualsevol ús que facis de les eines opcionals que s'ofereixen a través del lloc sota el teu propi risc i discreció i has d'assegurar d'estar familiaritzat i aprovar els termes sota els quals aquestes eines són proporcionades pel o els proveïdors de tercers.

També és possible que, en el futur, t'oferim nous serveis o característiques a través del lloc web (incloent-hi la presentació de noves eines i recursos). Aquestes noves característiques o serveis també estaran subjectes a aquestes Condicions de servei.


SECCIÓ 8 - ENLLAÇOS DE TERCERS

És cert contingut, productes i serveis disponibles via el nostre servei pot incloure material de terceres parts.

Els enllaços de tercers en aquest lloc poden redireccionar-te a llocs web de tercers que no estan afiliats amb nosaltres. No ens responsabilitzem d'examinar o avaluar el contingut o la seva exactitud i no garantim ni tindrem cap obligació o responsabilitat per qualsevol material de llocs web de tercers, o de qualsevol material, productes o serveis de tercers.

No ens fem responsables de qualsevol dany o danys relacionats amb l'adquisició o utilització de béns, serveis, recursos, continguts, o qualsevol altra transacció realitzades en connexió amb llocs web de tercers. Si us plau revisa acuradament les polítiques i pràctiques de tercers i assegura't d'entendre-abans de participar en qualsevol transacció. Queixes, reclams, inquietuds o pregutes pel que fa a productes de tercers han de ser dirigides a la tercera part.


SECCIÓ 9 - COMENTARIS USUARI, CAPTACIÓ I ALTRES ENVIAMENTS

Si, a comanda nostra, envies certes presentacions específiques (per exemple la participació en concursos) o sense una comanda de la nostra part envies idees creatives, suggeriments, proposicions, plans, o altres materials, ja sigui en línia, per correu electrónica, per correu postal, o d'una altra manera (col·lectivament, "comentaris”), acceptes que puguem, en qualsevol moment, sense restricció, editar, copiar, publicar, distribuir, traduir o utilitzar per qualsevol mitjà el comentaris que ens hagis enviat. No tenim ni tindrem cap obligació (1) de mantenir cap comentari confidencialment; (2) de pagar compensació per comentaris; o (3) de respondre a comentaris.

Nosaltres podem, però no tenim obligació de, monitoritzar, editar o eliminar contingut que considerem que sigui il·legítim, ofensiu, amenaçador, calumniós, difamatori, pornogràfic, obscè o objectable o violi la propietat intel·lectual de qualsevol de les parts o les Condicions de servei.

Acceptes que els teus comentaris no violaran els drets de terceres parts, incloent drets d'autor, marca, privadesa, personalitat o altres drets personals o de propietat. Així mateix, acceptes que els teus comentaris no contenen material difamatori o il·legal, abusiu o obscè, o contenen virus informàtics o un altre malware que pogués, d'alguna manera, afectar el funcionament del Servei o de qualsevol lloc web relacionat. No pots utilitzar una adreça de correu electrònic falsa, usar una altra identitat que no sigui legítima, o enganyar a terceres parts o a nosaltres pel que fa a l'origen dels teus comentaris. Tu ets l'únic responsable pels comentaris que fas i de la seva precisió. No ens fem responsables i no assumim cap obligació respecte als comentaris publicats per tu o qualsevol tercera part.


SECCIÓ 10 - INFORMACIÓ PERSONAL

La teva presentació d'informació personal a través del lloc es regeix per la nostra Política de Privadesa.


SECCIÓ 11 - ERRORS, INEXACTITUDS I OMISSIONS

De tant en tant pot haver informació al nostre lloc o al Servei que contingui errors tipogràfics, inexactituds o omissions que puguin estar relacionades amb les descripcions de productes, preus, promocions, ofertes, despeses d'enviament del producte, el temps d’enviament i la disponibilitat. Queda reservat el dret de corregir els errors, inexactituds o omissions i de canviar o actualitzar la informació o cancel·lar comandes si alguna informació en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat és inexacta en qualsevol moment sense previ avís (fins i tot després que hagis realitzat la teva comanda).

No assumim cap obligació d'actualitzar, corregir o aclarir la informació en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat, incloent sense limitació, la informació de preus, excepte quan sigui requerit per la llei. Cap especificació actualitzada o data d'actualització aplicada en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat, ha de ser presa per indicar que tota la informació en el Servei o en qualsevol lloc web relacionat ha estat modificada o actualitzada.


SECCIÓ 12 - Usos prohibits

A més d’altres prohibicions com s'estableix a les Condicions de servei, es prohibeix l'ús del lloc o el seu contingut: (a) per a cap propòsit il·legal; (b) per demanar-li a altres que realitzin o participin en actes il·lícits; (c) per violar qualsevol regulació, normes, lleis internacionals, federals, provincials o estatals, o ordenances locals; (d) per infringir o violar el dret de propietat intel·lectual nostre o de terceres parts; (e) per assetjar, abusar, insultar, danyar, difamar, calumniar, desprestigiar, intimidar o discriminar per raons de gènere, orientació sexual, religió, ètnia, raça, edat, nacionalitat o discapacitat; (f) per presentar informació falsa o enganyosa; (g) per carregar o transmetre virus o qualsevol altre tipus de codi maliciós que sigui o pugui ser utilitzat en qualsevol forma que pugui comprometre la funcionalitat o el funcionamient del Servei o de qualsevol lloc web relacionat, altres llocs o Internet; (h) per recopilar o rastrejar informació personal d'altres; (i) per generar spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl, or scrape; (j) per a qualsevol propòsit obscè o immoral; o (k) per interferir amb o burlar els elements de seguretat del Servei o qualsevol lloc web relacionat amb altres llocs o Internet. Ens reservem el dret de suspendre l'ús del Servei o de qualsevol lloc web relacionat per violar qualsevol dels ítems dels usos prohibits.


SECCIÓ 13 - EXCLUSIÓ DE GARANTIES; LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

No garantim ni assegurem que l'ús del nostre servei serà ininterromput, puntual, segur o sense d'errors.

No garantim que els resultats que es puguin obtenir de l'ús del servei seran exactes o fiables.

Acceptes que de tant en tant podem treure el servei per períodes de temps indefinits o cancel·lar el servei en qualsevol moment sense previ avís.

Acceptes expressament que l'ús de, o la possibilitat d'utilitzar, el servei és sota el teu propi risc. El servei i tots els productes i serveis proporcionats a través del servei són (llevat del que és expressament manifestat per nosaltres) proporcionats "tal qual" i "segons estigui disponible" per al seu ús, sense cap tipus de representació, garanties o condicions de cap tipus, ja sigui expressa o implícita, incloses totes les garanties o condicions implícites de comercialització, qualitat comercialitzable, l'aptitud per a un propòsit particular, durabilitat, títol i no infracció.

En cap cas Samarretes d'ArreL, els nostres directors, funcionaris, empleats, afiliats, agents, contractistes, interns, proveïdors, prestadors de serveis o llicenciats seran responsables per qualsevol dany, pèrdua, reclam, o danys directes, indirectes, incidentals, punitius, especials o conseqüents de qualsevol tipus, incloent sense limitació, pèrdua de beneficis, pèrdua d’ingressos, pèrdua d'estalvis, pèrdua de dades, costos de reemplaçament, o qualsevol dany similar, ja sigui basat en contracte, greuge (incloent negligència), responsabilitat estricta o d'una altra manera, com a conseqüència de l'ús de qualsevol dels serveis o productes adquirits mitjançant el servei, o per qualsevol altre reclam relacionat d'alguna manera amb l'ús del servei o qualsevol producte, incloent però no limitat, a qualsevol error o omissió en qualsevol contingut, o qualsevol pèrdua o dany de qualsevol tipus incorreguts com a resultats de la utilització del servei o qualsevol contingut (o producte) publicat, transmès, o que es posin a disposició a través del servei, fins i tot si s'avisa de la seva possibilitat. A causa de que alguns estats o jurisdiccions no permeten l'exclusió o la limitació de responsabilitat per danys conseqüencials o incidentals, en tals estats o jurisdiccions, la nostra responsabilitat es limitarà a la mesura màxima permesa per la llei.


SECCIÓ 14 - INDEMNITZACIÓ

Acceptes indemnitzar, defensar i mantenir indemne Samarretes d'ArreL i les nostres matrius, subsidiàries, afiliats, socis, funcionaris, directors, agents, contractistes, concessionaris, proveïdors de serveis, subcontractistes, proveïdors, interns i empleats, de qualsevol reclam o demanda, incloent honoraris raonables d'advocats, fets per qualsevol tercer a causa o com a resultat de la teva incompliment de les Condicions de servei o dels documents que incorporen com a referència, o la violació de qualsevol llei o dels drets de u tercer.


SECCIÓ 15 - DIVISIBILITAT

En el cas que es determini que qualsevol disposició d'aquestes Condicions de servei sigui il·legal, nul·la o inexecutable, aquesta disposició serà, però, efectiva a obtenir la màxima mesura permesa per la llei aplicable, i la part no exigible es considerarà separada de aquestes Condicions de servei, aquesta determinació no afectarà la validesa d'aplicabilitat de les altres disposicions restants.


SECCIÓ 16 - RESCISSIÓ

Les obligacions i responsabilitats de les parts que hagin incorregut amb anterioritat a la data de terminació sobreviuran a la terminació d'aquest acord a tots els efectes.

Aquestes Condicions de servei són efectius a menys que i fins que sigui acabat per tu o nosaltres. Pots acabar aquestes Condicions de servei en qualsevol moment per avisar-nos que ja no vols utilitzar els nostres serveis, o quan deixis d'usar el nostre lloc.

Si al nostre parer, falles, o se sospita que has fallat, en el compliment de qualsevol terme o disposició d'aquestes Condicions de servei, també podem acabar aquest acord en qualsevol moment sense previ avís, i seguiràs sent responsable de totes les sumes degudes fins la data d'acabament inclose; o en conseqüència podem negar-te l'accés als nostres serveis (o qualsevol part del mateix).


SECCIÓ 17 - ACORD COMPLET

La nostra falla per exercir o fer valer qualsevol dret o disposició d'aquestes Condicions de servei no constituirà una renúncia a aquest dret o disposició.

Aquestes Condicions d’ús i les polítiques o regles d'operació publicades per nosaltres en aquest lloc o pel que fa al servei constitueixen l'acord complet i l'entesa entre el teu i nosaltres i regeixen l'ús del Servei i substitueix qualsevol acord, comunicacions i propostes anteriors o contemporànies, ja sigui oral o per escrit, entre tu i nosaltres (incloent, però no limitat a, qualsevol versió prèvia de les Condicions de servei).

Qualsevol ambigüitat en la interpretació d'aquestes Condicions del servei no s'ha d'interpretar en contra del grup de redacció.


SECCIÓ 18 - LLEI

Aquestes Condicions del servei i qualsevol acord apart en què et proporcionem serveis es regiran i interpretaran de conformitat amb les lleis de co. Sligo, Irlanda.


SECCIÓ 19 - CANVIS EN LES CONDICIONS DE SERVEI

Pots revisar la versió més actualitzada de les Condicions de servei en qualsevol moment en aquesta pàgina.

Ens reservem el dret, a la nostra única discreció, d'actualitzar, modificar o reemplaçar qualsevol part d'aquestes Condicions del servei mitjançant la publicació de les actualitzacions i els canvis en el nostre lloc web. És la teva responsabilitat revisar el nostre lloc web periòdicament per verificar els canvis. L'ús continu de o l'accés al nostre lloc web o el Servei després de la publicació de qualsevol canvi en aquestes Condicions de servei implica l'acceptació d'aquests canvis.


SECCIÓ 20 - INFORMACIÓ DE CONTACTE

Podeu enviar qualsevol pregunta sobre les Condicions de servei a hola@samarretesdarrel.cat.